Kinderkerknieuws

juni 1, 2022

Kinderkerknieuws

Afscheid van leiding van de Kinderkerk

Tijdens een gezellige vergadering van de kinderkerk op 31 mei bij ds. Rianne thuis hebben wij afscheid genomen van Ineke Bezemer, Hennie Vermeer en Marin van Hartingsveldt als leiding van de Kinderkerk.
Bijzonder dankbaar zijn wij dat zij zich zo vele jaren met veel toewijding voor de Kinderkerk hebben ingezet. Ineke sinds januari 1993 en vele jaren als voorzitter en coördinator, Hennie medio 1999 en Marin medio 2000. Tijdens de Kinderkerk is er speciaal aandacht voor de kinderen en raken zij vertrouwd met bijbelverhalen. Altijd is er een leuke creatieve verwerking waardoor kinderen op een speelse manier leren geloven. Ook rond de feestdagen en de startzondag is de leiding van de kinderkerk actief voor en met de kinderen.  Namens de Protestantse Gemeente Maasland bijzonder hartelijk dank voor deze enorme inzet.
Fijn dat wij met Daniëla Albeda, Coby van Buuren, Elselien van Buuren, Saskia Schulte, Gerard van Vliet en Lauretta Kaldenberg deze waardevolle Kinderkerk kunnen blijven ‘draaien’.
En de liefde komt van twee kanten: als de kinderen het fijn hebben, hebben de ouders het ook fijn in de kerk. Met de kinderen heeft de PG Maasland toekomst.
Hartelijke groet van ds. Rianne Noordzij, interim voorzitter Kinderkerk

Meer berichten

Weeknieuws 3 december 2023

Weeknieuws 3 december 2023

Zondag 3 december  10.00 uur Oude Kerk            ds. M.A.D. Noordzij-Hijweege m.m.v. het Combo Westerhonkdienst Te...

Lees meer