Wie helpt mee met “Blik op jou”?

februari 5, 2023

Wie helpt mee met “Blik op jou”?

In Corona tijd heb ik alle jonge mensen tussen de 12 en 20 jaar op of rond hun verjaardag een pakketje “Blik op jou” gegeven: een blikje Smints, blikje Cola en een kleine attentie met een uitnodiging om deel te nemen aan jeugdactiviteiten.

Door mijn persoonlijke situatie ben ik daar vorig jaar niet aan toe gekomen. Het zou wel mooi zijn als namens de Protestantse Gemeente Maasland dit weer uitgedeeld kan worden. Het gaat nu om de jongeren die van de Basisschool komen.

Wie helpt mee om “Blik op jou” weer op te pakken?

Graag een mail naar: riannenoordzij@zonnet.nl
of even appen naar: 0641480250

Meer berichten

Dorcas

Dorcas

Zaterdag 10 Junil  tussen 10 en 12 uur staan we weer met de Dorcas bestelbus aan de Prinses Beatrixlaan 9 in Maasland....

Lees meer