Tienersoos The Base Maasland

mei 23, 2023

Tienersoos The Base Maasland

Ga je naar het voortgezet onderwijs en woon je in Maasland? Dan ben je, t/m 17 jaar, van harte welkom in Tienersoos THE BASE MAASLAND. De soos is er iedere 2 weken op de zolder van de Oude Pastorie.

In de maand mei is de The Base er op zaterdag 27 mei is er een gezellige soosavond!

In de maand juni is de The Base er op de zaterdag 24 juni met een gezellige soosavond!

Kijk op de website voor meer informatie: thebasemaasland.nl 

De deur is open tussen 19.30u en 19.45u en de avond is afgelopen om 22.30u. Voor de veiligheid kun je gedurende de avond niet in- en uitlopen, dus kom op tijd!

De soos biedt je een fijne plek om elkaar te ontmoeten. De zolder is er mooi voor ingericht: er is een bar (alleen alcoholvrij uiteraard), zitzakken, voetbal-, tafeltennis en een pooltafel, dartboard, dj-booth, spelcomputers en ruimte om lekker te chillen. Er is gelegenheid om met elkaar te praten of te discussiëren. De leiding is in handen van Jeffrey Mosterd en Marleen Kardol. Daarnaast zijn er enthousiaste vrijwilligers die meehelpen.

Laat via de website (thebasemaasland.nl) even weten of je komt, zodat de leiding kan inschatten hoeveel er ongeveer komen.

Yvonne Voogt en Peter van Rijs

 

 

 

 

 

Meer berichten

Dorcas

Dorcas

Zaterdag 10 Junil  tussen 10 en 12 uur staan we weer met de Dorcas bestelbus aan de Prinses Beatrixlaan 9 in Maasland....

Lees meer