Kerk App – Toevoeging van twee nieuwe groepen

augustus 28, 2023

Kerk App – Toevoeging van twee nieuwe groepen

In samenspraak met de Groene Kerk zijn er in het kader van duurzaamheid twee nieuwe groepen aan de kerkapp toegevoegd: de “Leen & Uitleen Groep” en de “Weggeefhoek”. Aanmelding voor deze groepen is niet nodig.

De Leen & Uitleen Groep De Leen & Uitleen Groep staat open voor eenieder die spullen ter leen wil aanbieden of juist graag spullen zou willen lenen. Hierbij kan gedacht worden aan het (uit)lenen van diverse items zoals tuingereedschap (verticuteermachine, kettingzaag, heggenschaar, grondboor), gereedschap ((klop)boormachine, zaag, schuurmachine), vakantiespullen (tent, kookgerei, luchtbed) en meer. Vooral bij incidenteel gebruik van spullen is het immers soms zonde om het product zelf aan te schaffen. Hoe handig is het dan om dit even van iemand te kunnen lenen.

 De Weggeefhoek Zoals de naam al doet vermoeden, is de Weggeefhoek de plaats om gebruikte spullen aan te bieden. Heb je spullen waar een ander nog veel plezier aan zou kunnen beleven? Bied ze aan in de Weggeefhoek en geef producten een tweede leven! Uiteraard kun je de groep ook gebruiken om oproepen te plaatsen.

 

Download de App Nog geen gebruiker van de kerkapp? Je kunt de kerkapp downloaden op je mobiele telefoon of tablet. Heb je een Apple telefoon of tablet surf dan, met het apparaat waarop je de app wil installeren, naar pg-maasland.nl/apple of bezoek de appstore (zoek op “Protestantse Gemeente Maasland). Heb je daarentegen een Android telefoon of tablet. Bezoek dan de play store of navigeer naar pg-maasland.nl/android

Meer berichten

Voorwoord 1 oktober 2023

Voorwoord 1 oktober 2023

Israëlzondag Zondag 1 oktober is de eerste zondag van oktober en daarmee in onze kerk Israëlzondag. Toen de Hervormde...

Lees meer