GHANA – Terugblik viering van de 40-jarige band met de congregatie in Offinso

augustus 30, 2023

GHANA – Terugblik viering van de 40-jarige band met de congregatie in Offinso

 Beste gemeenteleden,

Met blijdschap en dankbaarheid kijken we terug op de viering van de 40-jarige band met de Maasland Congregatie in Offinso. Er zijn op  9 juli jl. fijne diensten gehouden in onze kerk en in de kerk in Offinso. Wij en zij prijzen en danken onze Heer voor het meeleven met elkaar en het uitwisselen van veel overzichten van wederzijdse activiteiten in de vorm van films.

Het filmmateriaal van de kerkdienst van 9 juli dat we recent kregen toegestuurd wordt gereed gemaakt om in oktober een keer te vertonen, na een kerkdienst, bij de voorbereiding van het versturen van de tonnen naar het OTC in Nsawam.

De diaconie heeft onlangs het bedrag van € 10.241,- over kunnen maken naar de kerkenraad van de Presby kerk in Offinso. Daarvoor willen we iedereen hartelijk bedanken, die een euro of meer heeft bijgedragen. Fijn dat we het streefbedrag bij elkaar mochten krijgen. Nu gaan zij aan de slag om een personenbusje te kopen en we hopen daar jullie foto’s van te laten zien zodra we die binnen krijgen.

Een dankbare Ghanacommissie (Daan, Gonda, Jolanda en Koos)

Meer berichten

Voorwoord 1 oktober 2023

Voorwoord 1 oktober 2023

Israëlzondag Zondag 1 oktober is de eerste zondag van oktober en daarmee in onze kerk Israëlzondag. Toen de Hervormde...

Lees meer