Bloembollenactie

september 4, 2023

Bloembollenactie

Een mooie voorjaarstuin is altijd een genot om naar te kijken. Bestel dus in september uw bloembollen om in het voorjaar van een vrolijk bloeiende tuin te kunnen genieten. Het zou mooi zijn als u niet alleen uw eigen bloembollen bij ons bestelt, maar ook eens in uw buurt, familie, kennissenkring of onder collega’s probeert om bloembollen te verkopen. Hoe meer er wordt verkocht, hoe hoger uiteraard de omzet. Maar liefst 40% van de omzet is voor de kerk. De bloembollen hebben een uitstekende kwaliteit en zijn niet duurder dan in het gemiddelde tuincentrum.

Traditiegetrouw zullen de folders met het volledige assortiment bij de startdienst op 10 september worden uitgedeeld. Bent u dan niet in de kerk of bent u de folder vergeten mee te nemen? Geen probleem de folders zijn daarna ook nog bij de uitgangen van de Oude Kerk liggen en verkrijgbaar zijn bij Kees Koppelaar, Riemtale 11, tel. 5919141 / 06 26 43 29 63. En op verzoek wordt de folder bij u thuisbezorgd.

Ingevulde bestelformulieren kunnen tot en met maandag 2 oktober worden ingeleverd bij Kees Koppelaar (in de brievenbus of per email: 3155nd11@hetnet.nl) of in de doos die speciaal daarvoor onder het orgel in de Oude Kerk zal worden geplaatst. Even een belletje en het bestelformulier wordt zo nodig ook bij u thuis opgehaald.

De bestelde bollen worden eind oktober bij u thuisbezorgd.

Meer berichten

Voorwoord 1 oktober 2023

Voorwoord 1 oktober 2023

Israëlzondag Zondag 1 oktober is de eerste zondag van oktober en daarmee in onze kerk Israëlzondag. Toen de Hervormde...

Lees meer