Tienersoos The Base Maasland

september 19, 2023

Tienersoos The Base Maasland

In september is tienersoos The Base weer van start gegaan! Ga je naar het voortgezet onderwijs en woon je in Maasland? Dan ben je, t/m 17 jaar, van harte welkom in Tienersoos THE BASE MAASLAND.

De soos is er iedere 2 weken op de zolder van de Oude Pastorie. In oktober zijn er zelfs 3 soosavonden gepland!

Op 7 oktober is het thema “jachtseizoen”, op 14 oktober is er een extra soosavond met thema “Game Night” en op 21 oktober “Stargazen” in het weiland onder leiding van “Sterrenthuis”. Trek warme kleren aan! Bij bewolkt weer kan het natuurlijk niet doorgaan, dus check altijd de website voor de actuele informatie: www.thebasemaasland.nl. De deur is open tussen 19.30u en 19.45u en de avond is afgelopen om 22.30u. Voor de veiligheid kun je gedurende de avond niet in- en uitlopen, dus kom op tijd!

De soos biedt je een fijne plek om elkaar te ontmoeten. De zolder is er mooi voor ingericht: er is een bar (alleen alcoholvrij uiteraard), zitzakken, voetbal-, tafeltennis en een pooltafel, dartboard, dj-booth, spelcomputers en ruimte om lekker te chillen. Er is gelegenheid om met elkaar te praten of te discussiëren. De leiding is in handen van Jeffrey Mosterd en Marleen Kardol. Daarnaast zijn er enthousiaste vrijwilligers die meehelpen.

Laat via de website (thebasemaasland.nl) even weten of je komt, zodat de leiding kan inschatten hoeveel er ongeveer komen.

Yvonne Voogt en Peter van Rijs

 

 

 

 

 

Meer berichten

Voorwoord 1 oktober 2023

Voorwoord 1 oktober 2023

Israëlzondag Zondag 1 oktober is de eerste zondag van oktober en daarmee in onze kerk Israëlzondag. Toen de Hervormde...

Lees meer