Repair café Maasland gaat ook in 2024 door!

januari 4, 2024

Repair café Maasland gaat ook in 2024 door!

Op 22 april 2023 is het repair café Maasland van start gegaan. Elke 3e zaterdag in de maand ( behalve in juli) waren we open. Het café is in De Oude Pastorie op het kerkplein in Maasland. En op die middagen van 13.00 uur tot 16.00 uur werd er voortdurend te repareren materiaal aangeboden. Zo hebben we in de afgelopen periode al ca 50 apparaten een tweede kans kunnen geven.

Steeds hebben we aanbod genoeg om met 5 of 6 techneuten aan de slag te zijn. Wie niets had om te repareren ging bij een tafel zitten om te kijken of dronk een lekkere kop koffie. De repair café bijeenkomsten werden goed bezocht. Repair cafés zijn gratis ontmoetingsplekken waar je samen aan de slag gaat om kapotte spullen te repareren.

De belangstelling voor het café de afgelopen maanden betekent dat we in 2024 willen doorgaan. Dus elke 3e zaterdag van de maand, in de Oude Pastorie van 13.00 uur-16.00 uur is het Repair café Maasland geopend. De eerst volgende bijeenkomst is op zaterdag 20 januari 2024. We zien u graag verschijnen en helpen U graag.

Jan Chris van Wijk & Addie Goudzwaard

Meer berichten