Vakantieweek Roosevelt Paviljoen 2024

januari 14, 2024

Vakantieweek Roosevelt Paviljoen 2024

Protestants Diaconaal Streekcontact Westland e.o,  heeft de diaconieën van Westland, Midden- Delfland en Hoek van Holland weer bij elkaar laten komen.  Zij hebben de nodige informatie ontvangen voor de inschrijving voor de vakantieweek 2024.

Deze vakantieweek is bedoeld voor mensen die nog zelfstandig wonen en vanwege hun leeftijd en/of gezondheid niet meer zelfstandig op vakantie kunnen gaan. Het Roosevelt Paviljoen heeft alle voorzieningen om de gasten goed te kunnen verzorgen.

Dit is een vakantieweek waar aandacht en persoonlijke zorg aan de gasten centraal staat. Hiervoor zorgt een enthousiaste groep vrijwilligers die zich op alle mogelijke manieren voor de gasten inzet.

De vakantieweek is dit jaar van 27 april (koningsdag) tot 4 mei 2024, en zal plaats vinden in de bosrijke omgeving op het mooie Nieuw Hydepark in Doorn waar het Roosevelt paviljoen is gevestigd.

Mocht u na het lezen van dit bericht ingeschreven willen worden, neem dan contact op met uw plaatselijke diaconie. Zij kunnen u de nodige informatie geven en uiteraard helpen met het invullen van het aanmeldingsformulier.  Wacht niet te lang want de inschrijving sluit op maandag 26 februari. Daarna is het wachten tot u antwoord krijgt of u mee mag of dat u op de reservelijst staat. Wij, als voorbereidingscommissie, zijn al druk bezig om er weer een fantastische week van te maken.

Hopelijk tot ziens, van 27 april tot 4 mei 2024,  in het Roosevelt Paviljoen .


Als u hulp nodig heeft bij het inschrijven dan kunt u contact opnemen met Giny Vellekoop, mob ‭06 34214952‬

Meer berichten