Actie Kerkbalans 2024: Hoe u uw toezegging kunt doen

januari 17, 2024

Actie Kerkbalans 2024: Hoe u uw toezegging kunt doen

Geacht lid van onze gemeente,

De actie Kerkbalans 2024 komt er weer aan.
De actieperiode is van 13 tot en met 28 januari 2024.

1. Als wij van u een emailadres hebben ontvangt u medio januari van ons een mail met daarin een link waarmee u uw toezegging kan doen. Door daarop te klikken komt u in het systeem van de kerk. Als u de gevraagde gegevens invult krijgt u daar automatisch een bevestiging van. Dit proces voldoet aan veiligheidseisen van de AVG.
  2. Niet van iedereen hebben wij een emailadres. In dat geval ontvangt u een brief zoals vorig jaar. Maar wel met een aanvulling. Er staat ook een QR-code op waarmee u direct uw toezegging kunt doen. Even scannen en u bent er. U kunt zelfs direct via Ideal uw toezegging betalen.
  3. Misschien vindt u dit allemaal te moeilijk. Dan kunt u gewoon de papierenbrief gebruiken.
  4. In de kerk staan in de diensten van 14 tot en met 28 januari 2024 weer de bekende bussen, waarin u uw papieren toezegging kunt deponeren.

Als u hierover vragen heeft kunt u contact opnemen met Ellen McLoughlin-de Bruijn, Haagwinde 15, 3155 WB Maasland. T 06-10111128 of E ellen@aisling-it.nl

Voor de folder en meer informatie over de begroting kunt u terecht op onze website www.pg-maasland.nl of op onze kerk-app.

Wij vertrouwen op uw medewerking en hopen weer op een succesvolle actie zowel qua resultaat als organisatorisch.

Met vriendelijke groet,
Henk van Trigt, namens de werkgroep Actie Kerkbalans