Tienersoos The Base Maasland – februari

februari 19, 2024

Tienersoos The Base Maasland – februari

Ga je naar het voortgezet onderwijs en woon je in Maasland? Dan ben je, t/m 17 jaar, van harte welkom in Tienersoos THE BASE MAASLAND. De soos is er iedere 2 weken op de zolder van de Oude Pastorie.

Op 9 maart is er een Outdoor soosavond en
op 23 maart staat “stargazen” op het programma.

Check altijd even van te voren het programma op www.thebasemaasland.nl. De deur van de Oude Pastorie, Kerkplein 12, is open tussen 19.30u en 19.45u en de avond is afgelopen om 22.30u. Voor de veiligheid kun je gedurende de avond niet in- en uitlopen, dus kom op tijd!

De soos biedt je een fijne plek om elkaar te ontmoeten. De zolder is er mooi voor ingericht: er is een bar (alleen alcoholvrij uiteraard), zitzakken, voetbal-, tafeltennis en een pooltafel, dartboard, dj-booth, spelcomputers en ruimte om lekker te chillen. Er is gelegenheid om met elkaar te praten of te discussiëren. De leiding is in handen van Jeffrey Mosterd en Marleen Kardol. Daarnaast zijn er enthousiaste vrijwilligers die meehelpen.

Laat via de website (thebasemaasland.nl) even weten of je komt, zodat de leiding kan inschatten hoeveel er ongeveer komen.

Yvonne Voogt en Peter van Rijs

 

 

 

 

 

Meer berichten