Ouderenreisje

juni 2, 2024

Ouderenreisje

Ook dit jaar wordt er door de diaconie weer een ouderenreisje georganiseerd.

Deze dagtocht zal plaatsvinden op donderdag 8 augustus. We gaan Op Safari!

Beekse Bergen in Hilvarenbeek is het Afrikaanse hart van Brabant. Bij aankomst drinken we koffie met gebak. Vervolgens gaan we op safari en komen oog in oog te staan met de prachtige wilde dieren. De Ranger aan boord zorgt dat je niets mist! Na dit prachtige bezoek rijden we naar Restaurant ’t Moaske waar een heerlijke lunch wordt geserveerd.

Om 8.15 uur arriveert de bus bij de Singelhof, zodat we om half 9 kunnen vertrekken. Rond 16.00 uur zal de bus weer terug zijn in Maasland. De eigen bijdrage voor deze dagtrip is € 30,- per persoon.  Dit kunt u overmaken naar IBAN NL57 RABO 03404 207 23,  t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Maasland. Wilt u bij de omschrijving uw naam en adres noemen? We zien uw betaling graag uiterlijk  31 juli tegemoet!

Vindt u het als gemeentelid leuk om mee te gaan naar Hilvarenbeek? Meldt u dan snel aan door een mail te sturen naar sjaakenginyvellekoop@hotmail.com én het bedrag over te maken. Wilt u in de mail uw naam, adres en telefoonnummer vermelden?

Wij hebben er zin in. U ook?

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met Giny Vellekoop(tel. 06-34214952) of Karla Vijverberg(tel. 06-48260301)

Namens de diaconie,
Giny Vellekoop en Karla Vijverberg

Meer berichten

Weeknieuws 23 juni 2024

Weeknieuws 23 juni 2024

Zondag 23 juni 10.00 uur        Oude Kerk          ds. B.W.J. de Ruyter Te volgen via  WWW.KERKOMROEP.NL ofvia You...

Lees meer