Groene Kerk, Groen Geloven – Mei 2024

april 30, 2024

Groene Kerk, Groen Geloven – Mei 2024

Open avond 23 mei 20 u Oude Pastorie

Voelt u zich ook wel eens ongemakkelijk aangesproken door de groene tegeltjes wijsheid of de ideeën en tips? Bent u sympathisant of juist criticus? Hoe kunnen we in respect voor elkaar om gaan met verschillen in denken? En daar nieuwsgierig naar zijn?

Tweede onderwerp is de invulling groene kerk in het volgend seizoen.

 

Derde zaterdag van de maand: brei- en kledingrepareercafé

Afgelopen 20 april kon de mogelijkheid om je op weg te helpen door Elsa Buijs*) bij het zichtbaar en onzichtbaar repareren van kleding helaas niet doorgaan, maar kon er wel gezellig gebreid worden. Echter 18 mei gaan we in de herkansing.

Dus berg je je wintergoed op? Loop eerst je wollen truien en sokken na op gaten of slijtage. Gooi niet weg, maar kom ze repareren. Elsa heeft hier veel ervaring in, ook met spijkergoed. Ze brengt inspirerende voorbeelden en materialen mee.

Gewoon gezellig samen handwerken, uitwisselen, koffie en een praatje is ook prima.

Nb er is geen naaimachine aanwezig.

*)@Fie_derelsa op Instagram; #koopnietmeerrepareer

 

Tot slot

Vanuit de overtuiging dat geloof en duurzaam leven alles met elkaar te maken hebben, willen wij als PGM concrete stappen zetten in verduurzaming. Om daarmee recht te doen aan én zorg te dragen voor Gods schepping, niet alleen lokaal, ook wereldwijd.

Voor contact: groenekerk@pg-maasland.nl/ 06 282 176 44 of schiet een van ons aan.

Meer berichten

Weeknieuws 26 mei 2024

Weeknieuws 26 mei 2024

Zondag 26 mei 10.00 uur Oude Kerk       ds. B.W.J. de Ruyter Te volgen via  WWW.KERKOMROEP.NL ofvia You Tube kanaal...

Lees meer