PGM Kerk App is nu beschikbaar

augustus 1, 2022

PGM Kerk App is nu beschikbaar

Met bijna alles op de mobiele telefoon kan een app voor de kerk natuurlijk niet ontbreken. Vandaar dat de Protestantse Gemeente Maasland, in samenwerking met Donkey Mobile, een eigen app heeft ontwikkeld. De app is getest door de Kerkenraad, en zij zijn inmiddels enthousiaste gebruikers. De app is nu beschikbaar voor alle gemeenteleden.

Collectes
Met de app kun je digitaal bijdragen aan collectes. Gemakkelijk via iDEAL of via reeds opgewaardeerd saldo (dit voorkomt extra transactiekosten). Bepaal zelf hoeveel en waaraan je wilt geven.

Agenda
Raadpleeg de kerkagenda voor de laatste activiteiten (diensten, kliederkerk, concerten en meer). Vergeet nooit meer een kerkelijke activiteit.

Gemeentegids
In de gemeentegids vind je snel de contactgegevens van andere kerkleden die de app hebben geïnstalleerd. Verrijk je profiel en kom in contact met andere gemeenteleden.

Nieuws & digitale kopie van de ‘Op Weg’
Lees het laatste nieuws via de app en blijf op de hoogte. Tevens zal via de app (maandelijks) een digitale kopie (PDF) van de ‘Op Weg’ beschikbaar worden gesteld.

Groepen
Creëer groepen, participeer in bestaande groepen (via het ‘Ontdek’ icoon) en deel ervaringen en foto’s. Start jij de volgende groep?


De app kan worden gedownload en geïnstalleerd via de Apple App Store en de Android App Store (Google Play). Je vindt de app door te zoeken in de app stores op ‘Protestantse Gemeente Maasland’. De app is te herkennen aan het hiernaast weergegeven icoon.

Als alternatief kan er ook, met het apparaat waar de app op moet worden geïnstalleerd, worden gesurft naar onderstaande links. Heb je een toestel van Apple, klik dan hier. Heb je een Android toestel, klik dan hier.

Na installatie van de app kun je een profiel aanmaken. Het invullen van een naam en e-mailadres, en het uploaden van een foto (je hoeft hier niet zelf op te staan) zijn vereist; de overige gegevens zijn optioneel. En zie eventueel de site van Donkey Mobile.

Wanneer je e-mailadres reeds bij de kerk bekend is, zul je automatisch worden toegelaten. Is dit niet het geval, dan zal je toegang tot de app handmatig moeten worden goedgekeurd. Dit kan eventjes duren. De kerk-app is i.v.m. privacy enkel toegankelijk voor leden. De app is ‘AVG-proof’.

Lukt het niet om de app te installeren? Stuur dan een e-mail bericht naar pp42@hotmail.com. Heb je vragen over de app, suggesties of opmerkingen? Plaats deze dan in de groep ‘Hulp nodig’ in de app.

Groeten, Peter Poortinga (App beheerder)

Meer berichten

Weeknieuws 23 juni 2024

Weeknieuws 23 juni 2024

Zondag 23 juni 10.00 uur        Oude Kerk          ds. B.W.J. de Ruyter Te volgen via  WWW.KERKOMROEP.NL ofvia You...

Lees meer