Nieuwe methode collecteren via QR code

augustus 1, 2022

Nieuwe methode collecteren via QR code

Als u deze QR-code scant kunt u bijdragen aan de collectedoelen van deze week. Per transactie zijn er bankkosten aan verbonden van 0,29 euro. Daarom kunt u beter de nieuwe kerkapp downloaden en op uw telefoon zetten. Zie artikel “PGM Kerk app wordt uitgerold”


De app kan worden gedownload en geïnstalleerd via de Apple App Store en de Android App Store (Google Play). Je vindt de app door te zoeken in de app stores op ‘Protestantse Gemeente Maasland’.

Als alternatief kan er ook, met het apparaat waar de app op moet worden geïnstalleerd, worden gesurft naar onderstaande links. Heb je een toestel van Apple, klik dan hier. Heb je een Android toestel, klik dan hier.

 

Met deze PGM-Kerk app kunt u ook uw collectes geven. U maakt een bedrag over van uw bank naar uw ‘portemonnee’ in de Kerkapp. Daar betaalt u dan eenmaal 0,29 euro transactiekosten. Vervolgens kunt u uit die portemonnee geld betalen aan de collectes die er die zondag zijn. De doelen voor die zondag staan ook in de app (en blijven de rest van die week staan). En u kunt verschillende bedragen overmaken naar de verschillende doelen, dus er is geen vaste verdeling meer.

 

 

Meer berichten

Voorwoord

Voorwoord

Het vaste ritme Volgende week begint de schoolvakantie ook voor onze regio. De Doelstraat en de Kluisweer worden dan...

Lees meer