Kinderkerk – februari rooster

Kinderkerk – februari rooster

Zondag 4 feb 2024 – Marcus 1:29-39

Laten we verdergaan
Jezus maakt de schoonmoeder van Simon beter. ’s Avonds komen er nog veel meer zieken naar hem toe, die allemaal genezen worden. De volgende dag probeert Jezus rust te zoeken, iedereen gaat naar hem op zoek.

Zondag 11 feb 2024 – Marcus 1:40-45

Wat een verschil!
Jezus geneest een man die aan huidvraat lijdt. Hij zegt dat de man het niet verder mag vertellen, maar de genezen man bazuint het overal rond.

Project voor veertigdagentijd en Pasen 2024

In het veertigdagentijdproject van dit jaar vieren we de nabijheid van andere mensen en van God in ons bestaan. In de verhalen ontdekken we wat het betekent om er niet alleen voor te staan: Wat goed dat jij er bent!

Het is goed dat mensen er voor elkaar kunnen zijn. Om samen te genieten van het leven, maar ook om elkaar te troosten en te steunen als dat nodig is. Jezus heeft laten zien wat het betekent dat God naar mensen omziet. Hij deed voor hoe mensen voor elkaar kunnen zorgen op de weg naar Gods koninkrijk. Wie daar iets van ervaart, kan dankbaar zeggen: Wat goed dat jij er bent!