Over~Zij

september 17, 2024

Over~Zij

Uitnodiging vrijdag 4 oktober

Als de muren van de kerk konden praten, waren we voorlopig niet klaar met luisteren. Er is binnen haar muren geschiedenis geschreven, getrouwd, gedoopt, gerouwd. En nog steeds biedt zij elke zondag een vertrouwde plek om naar het woord van God te komen luisteren.  Dat de belevenis van het geloof in de loop van de jaren is veranderd, kan zij als kerkgebouw niets aan doen. In de huidige maatschappij zijn de mensen kritischer, wordt er hardop gezocht naar antwoorden en is er meer behoefte aan hoor en wederhoor. Uit deze behoefte is Over-Zij ontstaan.

Over-Zij nodigt vrouwen uit voor een eerste ontmoeting op vrijdagochtend 4 oktober op de zolder van de Oude Pastorie. Vanaf 08.30u staan de koffie/thee met wat lekkers voor je klaar en is er gelegenheid elkaar te ontmoeten. Aansluitend zal het thema ‘Play and Game’  aan bod komen. Rond 10 uur zullen we het programma afronden.

Je bent welkom!

Namens Over-Zij,
Marije Buitelaar, Rianne Noordzij, Gonda Verboon, Corine Zeeuw en Carin Sonneveld.

Meer berichten

Bloembollenactie 2024

Bloembollenactie 2024

Een mooie voorjaarstuin is altijd een genot om naar te kijken. Bestel dus in september uw bloembollen om in het...

Lees meer
Voorwoord 15 september

Voorwoord 15 september

Voorwoord van ds. Rianne Noordzij“Alleen paëlla voor twee”, het leven van een single. Precies 936 dagen woon ik nu als...

Lees meer