Kledingmarkt én brei- en kledingrepareercafé

september 24, 2024

Kledingmarkt én brei- en kledingrepareercafé

DUURZAME KLEDING – zaterdag 19 oktober 10 – 13 u Oude Kerk

De kledingindustrie is een van de meest vervuilende industriëen en de trend is ultrafastfashion. De kledingmarkt en het brei- en kledingrepareercafe i.h.k.v. Groene Kerk dragen bij aan minder nieuw consumeren en kleding een extra kans geven.

Deze keer: kledingmarkt én brei- en kledingrepareercafé

Kledingmarkt
Hier kun je, na aanmelding, je kinderkleding aanbieden en je kunt er kinderkleding kopen. Uiteraard is het leuk als er een groot aanbod is, zodat er voor ieder wat wils is. Dus meld je aan & verspreid dit woord onder vrienden, familie, buren, kinderen en kleinkinderen! Je kan het bericht uit de kerkapp of de website kopieren en delen. De informatie op een rijtje:

  • Bij het brei- en kledingrepareercafé kunnen direct kleine reparaties aan kinderkleding worden verricht maar ook leuke patches over gaatjes of vlekjes worden gemaakt.
  • De kosten voor deelname zijn €15. Dit is inclusief koffie/thee en wat lekkers.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor eventuele inventaris zoals kledingrekken, bakken etc.
  • Kledingstukken die evt. overblijven in de maten tot en met 2 jaar kunnen worden gedeponeerd voor VoorZorg. VoorZorg is een intensief huisbezoek programma voor zeer kwetsbare vrouwen die zwanger zijn en te maken hebben met een opeenstapeling van problemen.
  • Opgeven kan via Whatsapp via vind-t-maasland@outlook.com. Ook met andere vragen kun je hier terecht.

Brei- en kledingrepareercafe.
Naast haken, breien en/of je eigen kleding repareren, kan, wie wil, dus de kinderkledingmarkt ondersteunen door patches aan te brengen of te repareren. Een naaimachine, patches en andere materialen zijn aanwezig. Deze keer al vanaf 10 u welkom.

Tot slot
Ga mee op weg naar ‘groene kerk’, want dat zijn/doen we met elkaar. Heb je een idee, opmerking, vraag of tip, deel dit dan in de kerkapp of via groenekerk@pg-maasland.nl

Meer berichten

Koffiedrinken

Koffiedrinken

KOFFIEDRINKEN op elke 3e woensdagochtend van de maand Op elke derde woensdagochtend van de maand kunt u in de Oude...

Lees meer