Weeknieuws 25 februari 2024

10.00 uur Oude Kerk            ds. W.B.J. de Ruyter
19.00 uur Oude Pastorie      ds. W.B.J. de Ruyter, kerkgesprek

Woensdag 28 februari
19.00 uur R.K. kerk              Lekenvoorganger, oecumenische viering in de vastentijd

Preek van de Week

Preek 18 februari 2024, 1e zondag in de 40-dagentijd. Ds. Rianne Noordzij

Wie is voor jou van betekenis geweest in jouw leven? Wie is nu voor jou van betekenis?
Wie is er voor jou in vertrouwen, goede zorg, aandacht en vriendschap?

De 40-Dagentijd

In de 40-dagentijd bereiden we ons in oecumenisch verband gezamenlijk voor op weg naar Pasen. De R.K. parochie, de Protestante gemeente de Magneet en de Protestante gemeente Maasland houden de vieringen van de 40-dagentijd en in een deel van de Stille Week samen.

Wandelen in de 40-dagentijd

Wandelen in de 40-dagentijd Vanaf woensdag 14 februari (aswoensdag) wordt er weer elke dag, met uitzondering van de zondag, gewandeld in Midden-Delfland. We beginnen om 09.00u en na een korte gebedsviering gaan we op weg voor een wandeling van ongeveer 30 minuten. We...