Paasactie voor de Pauluskerk

april 1, 2024

Paasactie voor de Pauluskerk

door de “Jonge dames van Maasland.”

Iedere week bakten de jonge dames van Maasland ( eetgroep 12+) koekjes op bestelling.
De koekjesactie heeft €580,- opgebracht. Er zijn heel veel lekkere koekjes gegeten.
En…er zat meer in de koekjespot dan er bestellingen waren. Dankjewel voor uw bijdrage!

Toen hebben de jonge dames van Maasland zich ingezet om sponsors te zoeken voor het Paasontbijt. Dit bracht bijna €1000,- op!

In de Paasnacht hebben wij met z’n allen in de Oude Kerk geslapen. Als een zwerver, even niet in ons eigen warme bed. Wel met een dak boven ons hoofd…
Het was na de Paaswake waar wij ons licht aan de Paaskaars aanstaken een hele fijne avond met verstoppertje spelen en veel kletsen.
’Stilte over alle landen’ zongen wij. Wat klonk dit mooi in de lege Oude Kerk.
’s morgens vroeg op. Een dans-work-out “Praise the Lord” om wakker te worden om daarna in alle rust met elkaar een Taizé viering te houden.
“Wonen in het huis van de Heer”. Letterlijk deden wij dat. Het ontbijtbuffet werd klaargezet. Velen kwamen voor een tientje gezellig ontbijten. Wat een fijne sfeer. Wat een verbinding.

Wat een fantastisch mooie support van vele gemeenteleden voor de dames voor deze Paasactie voor de Pauluskerk.
Deze jonge dames van Maasland laten hun Licht schijnen voor de minsten die het moeilijk hebben in de maatschappij.
Tijdens de Paasdienst, waar wij uitbundig het feest van de opstanding van Jezus, het feest van het Leven vierden, werd het fantastische bedrag bekendgemaakt: €2090,- En er komt nog steeds geld binnen op de rekening van de diaconie voor “Paasactie Pauluskerk”.

De zelfgemaakte Paaskaars zou bij opbod verkocht worden, maar wij hebben besloten dat deze naar iemand wordt gebracht die een steuntje in de rug kan gebruiken. Wél kunt u nog voor deze Paaskaars een bijdrage leveren via een gift aan de Diaconie NL55 RABO 0135 3940 90 o.v.v. “Paasactie Pauluskerk”
Zij gaan dit bedrag persoonlijk brengen.

Heel veel dank aan allen die hier aan hebben bijgedragen namens
“de jonge dames van Maasland” Eva en Lotte Zeeuw, Anne en Lynn Hanemaaijer, Yenthe en Ysah Streumer, Femke de Vries en Dieke de Jong.

Meer berichten