Van de Kerkenraad

april 30, 2024

Van de Kerkenraad

PGM              GROENE KERK              DUURZAAMHEID           OP WEG

De vraag is al vele malen gesteld. Blijft de Op Weg op papier verschijnen? Past dit bij een ‘groene kerk’? Is het duurzaam? Daar tegenover zijn er leden, die graag een papieren exemplaar willen behouden. Het pakt zo makkelijk. Het zoekt zo makkelijk op.

De kerkenraad heeft al enkele malen over dit dilemma gesproken. Aan de ene kant wil de kerkenraad geen geld over de balk gooien, maar aan de andere kant is de Op Weg wel het visitekaartje van de PGM en komt het bij de meeste leden van de gemeente in Maasland in de bus.

Een enquête eerder hierover heeft aangegeven, dat de meeste mensen de Op Weg wel graag op papier willen ontvangen. Nu hebben we gelukkig een kerkapp gekregen. In die app kan je ook de Op Weg lezen. Vind je daar de telefoon te klein voor, de app kan je nu ook op je computer openen.

De kerkenraad stelt voor als je om wat voor reden dan ook liever geen papieren exemplaar wil ontvangen en voortaan de Op Weg digitaal leest, je dan eenmalig per mail bij de scriba aangeeft om welk adres het gaat.

Kortom, spaar bomen, spaar geld, en geef per mail (scriba@pg-maasland.nl) aan dat jouw adres voortaan de Op Weg digitaal leest.

Meer berichten

Weeknieuws 26 mei 2024

Weeknieuws 26 mei 2024

Zondag 26 mei 10.00 uur Oude Kerk       ds. B.W.J. de Ruyter Te volgen via  WWW.KERKOMROEP.NL ofvia You Tube kanaal...

Lees meer